PÅGÅENDE KAMPANJ

Vår verksamhet är helt beroende av ert stöd. Vi har byggt en organisation inom tre verksamhetsområden. HealthCare, ActiveKids och CrisisPrep. Varje område har sitt fokus och är viktiga på var sitt sätt.  Vi kommer löpande göra kampanjer för respektive område. Om ni har möjlighet att bidra ekonomiskt ange gärna till vilken del av vår verksamhet ni vill att pengarna ska gå. Tack på förhand.

ActiveKids

Just nu fokuserar vi på vår verksamhet för krigsdrabbade barn. Den känns tyvärr allt mer angelägen ju fler barn som drabbas av kriget. Barn blir föräldrarlösa, skadade och tvingas fly sina hem och tappar kontakten med kompisar och vänner. Till ett aktivitetscentrum kan krigsdrabbade barn få komma och få både utbildning, fysiska aktiviteter och träffa kompisar. 

För 300 kr kan vi hjälpa ett barn i en månad

Tre gånger i veckan får barnet komma till ett aktivitetscentrum.  Det betyder mycket för barnet och ditt bidrag gör verkligen skillnad.  Vi är verksamma på en rad aktivitetscentra i södra delarna av Ukraina. Vi driver också ett helt eget aktivitetscentrum i Mykolajiv och vi skulle gärna öppna upp fler om vi bara hade råd. Stort tack för ditt bidrag. Om du anmäler ditt intresse för vårt Nyhetsbrev kommer du kunna följa vår verksamhet med ActiveKids i Ukraina.

Swisha 300 kr

Scanna QR koden nedan för att vara med i kampanjen och skänka 300 kr.

Swisha 300 kr

Var med i kampanjen och skänk 300 kr. Klicka på Öppna Swishappen.

Öppna Swishappen