DONERA SOM FÖRETAG

Vill ni som företag hjälpa till med en donation eller inleda ett samarbete kan vi hålla ett föredrag om hur er donation använts. Ibland kan vi även erbjuda möjligheten att köra ner en ambulans eller följa med vårt team på plats i Ukraina.  Ni kan även få ett signerat gåvobevis.

Att ge en företagsgåva

En företagsgåva är ett enkelt sätt för ditt företag att göra skillnad. Ni kan själva välja vilket av våra projekt ni vill stödja genom att skriva det som ett meddelande vid inbetalningen. Idag kan företag inte ge skattefria gåvor till ideella organisationer som OperationAid. Dock kan ägarna till företaget besluta om att deras rätt till utdelning ska tillfalla en ideell organisation. Då blir varken ägare eller mottagande organisation skattepliktig. Ta kontakt med oss i förväg om ni vill att vi mailar er en digital avi.

Partnerskap

Vi har redan idag långsiktiga samarbeten med företag som vill hjälpa till. Och vi är öppna för att inleda fler. Vi söker långsiktiga partners där vi tillsammans planerar hur företaget på bästa sätt kan bidra till vår verksamhet. Det ger också företagen möjlighet att långsiktigt visa både internt och för omvärlden sitt engagemang.

Bank: Danske Bank
Bankgironummer: 5856-4071
Account number: 1235 0490378
IBAN: SE73 1200 0000 0123 5049 0378
SWIFT: DABASESX

KONTAKT: Ellen-Elena Reinolds, info@operationaid.org